Een repricer wijzigt de prijzen van je producten op de marktplaats waar je ze aanbiedt. In dit geval hebben we het over Bol. De repricer stelt je ook in staat om concurrerend te blijven op de markt door je concurrenten te volgen en je omzet, dus je winst, te verhogen. Maar dat zijn slechts enkele van de voordelen van het gebruik van een repricer.

Laten we nu eens kijken naar de lijst met voordelen van het gebruik van een repricer op Bol.

1- Vermindert menselijke fouten

We zijn mensen, en we zijn vatbaar voor het maken van fouten. Hoewel we alles dubbel controleren, vooral wanneer we onze producten prijzen, maken we fouten. En een blunder betekent geldverlies. Een repricer software die geen fouten maakt en de berekeningen maakt op basis van de informatie die je op het systeem zet.

2- Toename in verkoop

Met een repricer kan je de prijzen van je producten regelmatig wijzigen en kan je klanten aantrekkelijke prijzen bieden. En klanten antwoorden terug door je producten te kopen. Deze twee acties leiden tot een toename van omzet en winst.

3- Tijdbesparing

Het handmatig herprijzen van je producten duurt te lang. En je moet dit elke keer doen als een van je concurrenten een prijswijziging doorvoert. Wanneer je klaar bent met de eerste prijswijziging, hebben je concurrenten nieuwe prijswijzigingen doorgevoerd. Dus je hebt al je tijd verspild. Zoals je kunt zien, is het handmatig herprijzen niet de moeite waard, en het handmatig herprijzen van je producten op Bol is een grotere uitdaging omdat je veel concurrenten hebt.

Met een programma dat je producten herprijst, kan je deze taak binnen enkele minuten en in realtime uitvoeren.

4- Verhoogt de kansen om de Buy Box te winnen

Om de Buy Box in Bol te winnen, moet je aan bepaalde factoren voldoen. Hoe belangrijk is het om de Buy Box te winnen? Welnu, volgens BigCommerce, alleen al op Amazon, 82% van hun omzet gaat door de Buy Box. Als een repricer je de factoren vertelt om de Buy Box te winnen, dan is dit een goede beslissing.

Conclusie

Als je een Bol-verkoper bent, moet je een repricer gebruiken, omdat dit je bedrijf veel voordelen biedt die je online bedrijf helpt te groeien. PriceTweakers biedt je de Bol Repricer om je bedrijf naar de top te brengen. Met onze repricer kan je al je concurrenten volgen, automatisch de prijs van je producten wijzigen en weten wie de Buy Box wint. Bovendien kun je de criteria zien die nodig zijn om de Buy Box te winnen

Meld je aan voor meer nieuws en updates!
Ontvang maandelijks de laatste info over de markt.